Een vervolg in Soul-Coaching

't liep even spaak hier. De verhuisstress maakte uiteindelijk toch (toch, toch, ondanks de pogingen er geheel in aanwezig te blijven) kortsluiting in mijn hoofd en zo heb ik flink afscheid kunnen nemen van bed en bank.

Daarbij ziet het ernaar uit dat ik een aantal dagen zonder aansluiting zal moeten leven. Dat zal een geheel nieuwe ervaring worden en ik zie ernaar uit. Dus. Hier en nu een inhaallesje van gister en vandaag én de aanwijzingen voor de komende 3 dagen.

De omslag van lucht naar water mag dus geheel op eigen wijze genomen worden, ik geloof dat dat vast goed gaat komen, en mij zie je over een paar dagen weer.

Dag 7; je zeilsmissie onderzoeken een dag om even stil bij te staan.

Let op tekens, toevalligheden en synchroniciteit. Sta de aankomende tijd eens stil bij verborgen boodschappen. Stel jezelf de vraag: 'Waarom ben ik hier' en luister naar het antwoord. Let op nummers op de radio of andere teksten die voorbij komen. Schrijf op: 'de bedoeling van mijn leven is...' en kijk dan wat er in je opkomt. Je ziel is dol op de waarheid en wanneer je iets opschrijft dat voor jou klopt, zul je daar een reactie op voelen in de vorm van energie.
Affirmatie: ik ben goed zoals ik ben


We gaan door in de reeks van 7 dagen die gewijd zijn aan emotionele reiniging. Het element water, dat gevoel, intuitie en vertrouwen symboliseert, staat centraal. Wees je deze week extra bewust van elk contact dat je hebt met water

Dag 8: De keerpunten onderzoeken
Onderzoek welke momenten in jouw leven bepalend zijn geweest. Welke besluiten hebben je leven vormgegeven en wat je heb je ervan geleerd? Welke emoties ervaar je hierbij? Als je er de tijd voor hebt, zou je je (en stuk van) je levensverhaal kunnen opschrijven.
Affirmatie: 'Ik accepteer mijn gevoelens onvoorwaardelijk. Mijn gevoelens zijn niet wie ik ben.'

Dag 9: Betekenis geven
Maak vandaag iets schoon, zoals de ramen van je woonkamer. Terwijl je dit doet, zeg tegen jezelf:'ik laat meer licht toe in mijn leven'. Je kunt ook een deel van je lichaam schoonmaken. Denk terwijl je je haar wast bijvoorbeeld: 'Ik maak de weg vrij voor positieve gedachten.'
Affirmatie: 'Mijn handelingen hebben een positieve, krachtige betekenis'

Dag 10: Wat zijn je energiezuigers en waarvan krijg je energie?
Sommige mensen en situaties lijken energie van ons af te tappen. Maar er zijn ook mensen en plekken die ons juist inspireren. Sta stil bij wie en wat jou energie geeft, zoals eem goed gesprek of in de tuin werken, en wat jou energie kost, zoals iets doen dat je niet leuk vind. Kijk hoe je de zuigers kunt beperken en oppeppers meer ruimte kunt geven.
Affirmatie:'Ik ben in harmonie met alles en iedereen'

4 reacties:

 1. Gaat het al wat beter met je verhuizing?
  Je hebt het weer niet bepaald mee.

  Ghis

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Ghis. Hier ben ik eindelijk weer. Internet verbinding liet flink op zich wachten, en ja: ik ben ook verschillende malen gesmolten. Even afwachten wie ik in massieve vorm weer ga worden ;-)


  Excuus voor de soulcoachers.. heb het niet echt vol kunnen maken, hè?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar kom ik nu ook net achter haha (ik heb net pas je blogje ontdekt, en mijn complimenten daarvoor :)
   Dus je hebt de rest van de dagelijkse 28 lessen ook niet ergens liggen?
   Ben best benieuwd naar het vervolg namelijk..

   Grt. Surabhi

   Verwijderen
  2. Hoi Surabhi,

   Aj. Nee. Ik had ze wel, het vervolg van deze lessen.. en ik ga serieus even voor je zoeken, maar ... het is inmiddels al 2 jaar geleden dat ik me erin verdiepte en voortijdig afhaakte...

   Je hoort/leest nog van me.
   Dank voor je bezoek!

   Verwijderen

 
woord en beeld behoren caroline marike. ongevraagde verspreiding wordt niet op prijs gesteld. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Email bij nieuwe post?

Twitter Updates

Meet The Author